Onderhoudsmonteur vacatures

Wil je aan de slag als onderhoudsmonteur binnen de metaal- en techniek? Dan zit je bij ons goed! 100% vakwerk is detacheringsspecialist in deze boeiende en dynamische branche. In ons uitgebreide aanbod vacatures zitten dan ook veelal één of meerdere vacatures als onderhoudsmonteur bij de meest uiteenlopende bedrijven.

Binnen ons aanbod vacatures als onderhoudsmonteur hebben we functies voor zowel starters in deze sector, als voor ervaren onderhoudsmonteurs die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan. Zit de functie die je zoekt er niet tussen of spreekt er geen je aan? Neem dan direct contact met ons op om kennis te maken. Van daaruit gaan wij direct voor je aan de slag!

Diverse onderhoudsmonteur vacatures

Het aanbod onderhoudsmonteur vacatures dat je bij ons vindt is, zoals de hele functie, vrij divers. Veelal zitten er vacatures tussen van gerenommeerde en grote bedrijven, maar ook van kleinere organisaties van een aantal koppen sterk. Daarnaast werk je bij sommige bedrijven enkel intern en ben je bij andere weer vaker op locatie te vinden.

Hoewel de functies en de vereisten als onderhoudsmonteur vaak verschillen per bedrijf, zijn er ook een aantal punten die overeenkomen. Zo beschik je als onderhoudsmonteur natuurlijk over een sterke dosis technisch inzicht en ben je leergierig om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Daarnaast is een echte doe-mentaliteit een groot voordeel. Je zit niet graag stil en gaat graag aan de slag om een probleem op te lossen.

Als onderhoudsmonteur ben jij de expert in het oplossen van machinale storingen, maar je pleegt natuurlijk ook preventief onderhoud aan machines. Alles om ervoor te zorgen dat het productieproces van je werkgever ongestoord kan doorlopen. Door jouw inzicht en vaardigheden wordt stilstand in het proces zoveel mogelijk voorkomen.

100% vakwerk helpt je bij jouw volgende functie als onderhoudsmonteur

Bij 100% vakwerk stellen we alles in het werk om jou te helpen bij het vinden van je volgende baan als onderhoudsmonteur. Of de vacature die je aanspreekt er nu wel of niet direct tussen zit, wij zorgen ervoor dat jij binnen afzienbare tijd weer aan de slag kan. Door persoonlijk kennis te maken en te weten wie jij bent kunnen een mooie match maken met een bedrijf dat écht bij je past. Op die manier dragen we zorg voor het werkgeluk van jou. Zo ga je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn met plezier naar je werk gaat.

Onze persoonlijke aanpak, waarbij we ook in de avonduren en weekenden voor je klaar staan, heeft ons een unieke positie in de markt gegeven. Niet voor niets zijn we de best beoordeelde arbeidsbemiddelaar van Limburg. Wij dragen zorg voor onze kandidaten en netwerk. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi 4,9 (uit 5) sterren beoordeling op Google. Een mooie onderstreping van hoe we onze kandidaten helpen bij het vinden van een volgende stap in hun carrière.

Een volgende stap in je carrière als onderhoudsmonteur maken? Neem nu contact op!

Ben jij klaar voor je eerste of volgende stap in je carrière als onderhoudsmonteur? Neem dan nu direct contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of solliciteer direct op één van onze onderhoudsmonteur vacatures. Wij gaan direct voor je aan de slag om een mooie match te maken en jou te helpen in de volgende stap van je carrière.