Vacatures metaalbewerking

Op zoek naar een nieuwe functie binnen de metaalbewerking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als specialisten in de sector helpen we je binnen afzienbare tijd weer aan een nieuwe functie. Bij 100% vakwerk hebben we een uitgebreid netwerk en hanteren we een persoonlijke aanpak bij het maken van de juiste match tussen bedrijf en kandidaat. Niet voor niets zijn wij de best beoordeelde arbeidsbemiddelaar van Limburg. Ben je op zoek naar een mooie functie in de metaalbewerking? Bekijk ons actuele aanbod vacatures of neem direct contact op en schrijf je in!

De meest uiteenlopende vacatures binnen de metaalbewering

Bij 100% vakwerk hebben we een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende vacatures in de metaalbewerking open staan. Denk hierbij aan functies als CNC-frezer, CNC-draaier, productiemedewerker, montagemedewerker, metaalbewerker, lasser en assemblagemedewerker. Voor elke functie binnen deze branche zit je bij ons wel goed.

Zelfs als de functie of rol die je zoekt niet direct tussen ons aanbod metaalbewerking vacatures staat weten we vaak een mooie match te maken. Door het gesprek met je aan te gaan komen we erachter wat je zoekt, wie je bent en wat bij je past. Van daaruit gaan we aan de slag binnen ons netwerk om je te helpen aan een mooie nieuwe stap in je carrière binnen de metaalbewerking.

100% vakwerk: specialist binnen de metaalbewerking

Als specialist in de metaal- en technieksector hebben we door de jaren heen een uitgebreid en diep netwerk van prachtige bedrijven en organisaties opgebouwd. Denk hierbij aan VDL, John Deere, MMI B.V. en Mifa Aluminium. Het is dan ook niet zomaar dat we standaard een uitgebreid aanbod aan vacatures binnen de metaalbewerking open hebben staan. Wij zitten er bovenop en diverse organisaties komen direct naar ons toe als ze op zoek zijn naar nieuwe vakmensen. Relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en waar wij erg trots op zijn.

Mocht de functie die jij zoekt er nou niet direct tussen zitten, ook dan is er geen man over boord. We gaan graag het gesprek met je aan om je te leren kennen. Pas als we weten wie jij bent, wat je meebrengt en in wat voor type bedrijf je prettig werkt gaan we voor je op zoek in ons netwerk.

Door het uitgebreide netwerk en de sterke banden die we met tal van bedrijven hebben kunnen we je vaak voorstellen bij een partij waarvan wij denken dat die bij je past. Hiermee zorgen we ervoor dat jij ergens terecht komt waar je elke dag met plezier naar je werkt gaat.

Neem nu contact op voor jouw volgende baan in de metaalbewerking

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière in de metaalbewerking? Bekijk nu ons uitgebreide en meest actuele aanbod aan metaalbewerking vacatures! Wil je graag meer weten over een bepaalde functie of zit de rol die je zoekt er niet direct tussen? Neem dan direct contact met ons op of schrijf je in! We gaan graag het gesprek met je aan en helpen je op weg bij het vinden van jouw volgende baan in de metaalbewerking!