Lasser vacatures

Op zoek naar lasser vacatures die bij jou passen? Bij 100% vakwerk zit je goed! Als best beoordeelde arbeidsbemiddelaar van Limburg helpen wij je bij het vinden van een nieuwe baan. Bij ons gaat arbeidsbemiddeling verder dan het simpelweg invullen van vacatures. Als specialisten binnen de techniek- en metaalindustrie spreken wij de taal van onze kandidaten, maar hebben we ook een uitgebreid en diepgaand netwerk binnen de branche. Ben je dus op zoek naar een passende lasser vacature en wil je snel aan de slag? Neem dan direct contact met ons op of schrijf je direct in!

Op zoek naar een mooie lasser vacature?

Niemand is hetzelfde en daar zijn we ons volledig van bewust. Daarom sta jij bij ons voorop. We luisteren aandacht naar je wensen en eisen om de juiste lasser vacature te vinden. Of je nu graag binnen een grote organisatie aan de slag gaat of liever bij een kleiner familiebedrijf, wij helpen je bij het vinden van de juiste functie. We kijken dus niet alleen of de vacature als lasser qua functie-eisen bij je past, maar ook of het bedrijf past bij wie je bent en waarin je goed gedijt.

100% vakwerk voor jouw lasser vacatures

Bij 100% vakwerk zijn we zoals gezegd een specialist binnen de techniek- en metaalindustrie en dat zie je terug in onze resultaten. Wij brengen niet zomaar elke kandidaat bij elk bedrijf aan. We kijken op een kritische, maar persoonlijke wijze naar zowel de persoon als het bedrijf. Niet alleen naar wat je goed kan, maar ook zeker naar wat bij je past.

Wij spreken de taal van de branche door onze jarenlange ervaring. We gaan eerst het gesprek met je aan om te weten wie jij bent, wat je kan en waar je naar op zoek bent. Daarna gaan we op zoek naar het juiste bedrijf voor jou. Daarbij staan we altijd voor je klaar: overdag, in de avond én in het weekend. Niet voor niets worden we met een prachtige 4,9 (uit 5) sterren beoordeeld op Google.

Doordat we dezelfde taal als jou spreken zitten we snel op dezelfde lijn en kunnen we snel voor jou aan de slag bij het vinden van een passende lasser vacature. Hierbij maken we vanzelfsprekend gebruik van ons grote netwerk aan bedrijven. Denk hierbij aan organisaties als VDL, John Deere, MMI B.V., Mifa Aluminium, Henra Aanhangwagens, Sormac en Dinnissen. Tijdens het vinden van een passende lasser vacature voor jou schakelen we snel en efficiënt waardoor jij soms al binnen 3 dagen weer aan de slag kan!

Specialist op het gebied van lasser vacatures

Als specialisten binnen de sector en op het gebied van specialistische rollen weten we precies wat een lasser vacature is die wel bij je past en welke bijvoorbeeld onder je niveau is. Hierdoor weten we een juiste match te maken. Bij ons zit je goed voor onder meer TIG-lasser vacatures of MIG/MAG-lasser vacatures.

Neem nu contact op voor de volgende stap in jouw lasser carrière

De volgende stap in jouw lasser carrière maken? Neem nu contact met één van onze specialisten op of bekijk direct ons aanbod lasser vacatures. Zit jouw functie er niet tussen? Schrijf je in en we gaan direct voor je aan de slag om een mooie lasser vacature voor je te vinden!