CNC frezer vacatures

Op zoek naar een (nieuwe) baan als CNC frezer? Dan ben je bij 100% vakwerk aan het juiste adres. Als specialist in de metaal- en techniekindustrie zit je bij ons goed voor de mooiste CNC frezer vacatures bij de meest vooraanstaande bedrijven. Met jouw vaardigheden speel je een belangrijke rol in mening productieproces.

Met ons uitgebreide netwerk in Noord-Brabant en Limburg hebben wij menig frezer aan een mooie nieuwe functie geholpen. Wij helpen je op een persoonlijke wijze en zorgen voor een match waarin jouw werkplezier voorop staat. Ben je dus op zoek naar een mooie CNC frezer vacature? Bekijk dan direct ons aanbod vacatures of neem direct contact met ons op!

De functie van CNC frezer

Als CNC frezer heb je een belangrijke functie, ongeacht het bedrijf waar je aan de slag gaat. Met jouw unieke skills en vaardigheden vervul je een rol die vaak cruciaal is in het productieproces. Daarbij ben je, afhankelijk van de vacature, verantwoordelijk voor het hele freesproces of een deel hiervan, vaak afhankelijk van hoe groot de organisatie is. Jij bewaakt de kwaliteit van het productieproces en zorgt ervoor dat er prachtige producten van topkwaliteit worden opgeleverd.

100% vakwerk helpt met het vinden van jouw nieuwe CNC frezer functie

Bij 100% vakwerk sta jij voorop. Voordat we aan de slag gaan met het maken van een match tussen jou en een bedrijf willen we graag meer over je te weten komen. Wie ben jij, wat kan je en bovenal wat vind je leuk om te doen en wat vind je een prettige organisatie om in te werken? Als we daar een goed beeld van hebben gaan we aan de slag.

Daarbij onderhouden we zeer goede relaties met ons uitgebreide en diepe netwerk van bedrijven in de metaal en techniek. Hierdoor zijn we altijd goed op de hoogte wie waar mensen nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat we vaak vrij snel een goede match maken waar zowel jij als je potentiële medewerker gelukkig van worden. Daarbij is de kans op verlenging of een vaste aanstelling na de eerste periode vaak vrij groot.

Met onze werkwijze streven wij de kwaliteit na die wij voor ogen hebben. Eerdere kandidaten, maar ook onze opdrachtgevers, weten dit te waarderen. Dit blijkt onder meer uit de vele positieve commentaren die wij regelmatig mogen ontvangen, maar ook uit de 4,9 (uit 5) sterren beoordeling op Google. Een score waar we enorm trots op zijn en die we elke dag weer hoog houden.

Solliciteer nu op één van onze CNC frezer vacatures of neem contact op

De volgende stap maken in je carrière als CNC frezer? Bekijk dan nu ons volledige aanbod CNC frezer vacatures en solliciteer direct op de vacature die je aanspreekt. Zit deze er niet tussen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of schrijf je direct in.

Tijdens een eerste kennismaking kijken we uitgebreid naar wat jij graag wil. Maak je bijvoorbeeld het liefst grote series of juiste kleine? Of maak je liever enkelstuks? Daarnaast kijken we naar het type producten dat je graag maakt en welke besturingsprogramma je voorkeur heeft. Als we een duidelijk beeld hebben wie je bent en wat je graag wil gaan we voor je aan de slag om een mooie vacature als CNC frezer te vinden binnen ons uitgebreide netwerk. Zo kan je vaak al binnen afzienbare tijd aan de slag!