CNC-draaier vacatures

Op zoek naar een mooie, nieuwe functie als CNC-draaier? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben veelal een uitgebreid aanbod aan CNC-draaier vacatures in de metaal- en techniekindustrie. Mocht de functie die je zoekt er nou niet tussen zitten of spreekt geen van de vacatures je aan? Geen man over boord. Neem dan direct contact met ons op en wij gaan binnen onze uitgebreide netwerk op zoek naar een CNC-draaier vacature die wel bij je past.

Aan de slag als CNC-draaier

Als CNC-draaier weet jij als geen ander hoe je de machines juist moet instellen voor diverse producten. Je bent handig met diverse metalen, zoals aluminium, staal en RVS. Zo af en toe, en afhankelijk van de functie, werk je hierbij ook met andere materialen. Natuurlijk weet je precies hoe je de apparatuur moet instellen voor het optimale resultaat, maar je zorgt er ook voor dat je draaibank goed onderhouden blijft. Kortom, een specialistische functie waar jij precies weet wat er moet gebeuren.

Bij 100% vakwerk hebben we een flink aanbod vacatures in de metaal- en techniekindustrie, waarbij we ook regelmatig mooie CNC-draaier vacatures hebben. Benieuwd of jouw toekomstige baan ertussen zit? Bekijk nu het aanbod! Op zoek naar net een andere rol of misschien wel een ander type bedrijf? Ook dan zit je bij ons goed. Wij helpen je namelijk van begin tot eind bij het vinden van de perfecte CNC-draaier vacature voor jou.

Wij helpen je bij het vinden van de perfecte CNC-draaier functie

Zoals jij een bepaalde kwaliteitsstandaard hebt binnen je rol als CNC-draaier, zo stellen wij onszelf ook bepaalde kwaliteitseisen. Hierbij staat voor ons jouw werkgeluk voorop. We vinden het belangrijk dat je niet alleen terecht komt binnen een bedrijf waar je goed verdient, maar ook waar je met plezier naar je werk toegaat. Pas als we weten wie jij bent en wat je zoekt gaan we op zoek naar een passende werkgever. Hiervoor spreken we ons diepe en uitgebreide netwerk binnen de metaal- en techniekindustrie aan.

Deze persoonlijke aanpak resulteert in tevreden kandidaten en organisaties. Zo hebben we naast tal van mooie commentaren ook een 4,9 (uit 5) sterren beoordeling gekregen op Google. Een resultaat waar we enorm trots op zijn en een standaard die we dagelijks hoog proberen te houden én zelfs te verbeteren.

Neem nu contact met ons op of solliciteer direct op één van onze CNC-draaier vacatures

Wil jij de volgende stap maken in je loopbaan als CNC-draaier en aan de slag bij een leuke en passende organisatie? Neem dan direct contact met ons op of schrijf je in. Tijdens een eerste kennismaking komen we erachter wat jij graag wil in je rol als CNC-draaier. Ligt je voorkeur bijvoorbeeld bij het maken van grote of kleine series, of toch liever enkelstuks? Maak je liever programma’s of ben je meer de operator? Welk besturingsprogramma heeft je voorkeur? Pas als we weten wie jij bent en wat je graag doet gaan we voor je aan de slag bij het vinden van een passende vacature als CNC-draaier.

Ben je direct benieuwd naar ons openstaande aanbod CNC-draaier vacatures? Bekijk deze dan hier. Je kan direct solliciteren op de functie je aanspreekt of even contact opnemen als je nog vragen hebt. Mocht er een match zijn dan kan je vaak al binnen enkele dagen aan de slag in je nieuwe rol als CNC-draaier!